Information

This renovated apartment was transformed into a great duplex in Brooklyn

This renovated apartment was transformed into a great duplex in Brooklyn



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Amy Barkow

The owners, a couple with two children, had lived in this apartment for more than 10 years and decided it was time to renew.

The reform project included a plan to convert the dark basement into a family leisure room, which also required adding a staircase at the end of an existing corridor to connect the two floors to each other.

Amy Barkow

The hall was reconsidered to create a mudroom -With slate tiles- used to organize coats, footwear, school bags and sports accessories for a family of four.

Amy Barkow

The works on the common spaces consisted essentially of eliminating partitions and divisions, and opening the kitchen to the living room and dining room.

Amy Barkow

The division in steel and glass creates a sound barrier while allowing the passage of light into the kitchen.

Amy Barkow

Steel also wraps the load column in the dining room and appears again in the dining room lamp.

In the living room, a large work shelf occupies an entire wall to provide a lot of storage space to the space.

Amy Barkow

The most intimate spaces of the apartment, the bedrooms, are distributed along a wall painted in a dark grayish blue.

Amy Barkow

A new bathroom was created in the master bedroom, both finished in shades of light blue and gray.

Amy Barkow

The children's bathroom has another structure in steel and glass as a screen in the bathtub / shower area.

Amy Barkow

The children's bedroom at the end of the hall is painted in lilac and gray tones with a large window.

Amy Barkow

On the ground floor, a family leisure room has a large work shelf to organize movies, books and games. In addition there is a laundry room and storage room.

Amy Barkow

BFDO Architects

Source: www.v2com.com